Elérkezett a gázkészülék csere ideje, viszont nem tud dönteni az Ariston és a Baxi márkák között? A GMBS Kft. segít!

A modern gázkészülékek jelentős fejlődésen mentek keresztül, így teljesítményük rendkívül sokat javult. Szerencsére a folyamatos megújulás a fogyasztás csökkentését is lehetővé tette, így a mai gázkazánok már sokkalta takarékosabbak elődjeiknél.

Az Ariston fali kondenzációs kombi gázkazánjai hosszútávon is megbízható teljesítményre képesek egy új technológiának, az XtraTech hőcserélőnek köszönhetően. A készülékek az eddigieknél nagyobb csövekkel lettek ellátva, amik elősegítik a jobb vízáramlást, s ezáltal a fűtési teljesítmény növekedését. Az Ariston gázkészülékek innovatív gyújtásrendszerrel és fejlett vezérléssel rendelkeznek, így garantálva a biztonságot. A stabil és gyors fűtőhőmérséklet szabályozásáért a szerkezetek intelligens funkciókkal vannak felszerelve. Ezek az auto (otthona fűtésének automatikus beállítása) és a komfort (azonnali melegvíz elérés) funkciók, valamint az integrált programozás (fűtés ütemezés).

A gázkészülék csere sok engedélyezéssel jár, amit a GMBS Kft. elvégez Ön helyett!

A Baxi fali kondenzációs kombi gázkazánok az EU környezettudatossági céljainak megfelelően rendkívül alacsony károsanyag kibocsátással bírnak. Ennek ellenére roppant hatékonynak nevezhetők, mivel szezonális helyiségfűtési hatásfokuk elérheti a 93%-ot is. Kompakt kivitelezésüknek köszönhetően (alacsony tömeg, kis méret) rendkívül praktikusak. A Baxi gázkészülékei beépített időjáráskövető funkcióval is felszereltek, ezáltal mindig megfelelő hőmérséklet biztosítására képesek. Vezérlésük felhasználóbarát, mivel automatikus védelemmel rendelkeznek a vízhiány, a fagyveszély, a túlmelegedés és a túlnyomás ellen.

Gázkészülék csere során bármely márkát is választja, a GMBS Kft. szakértelmére mindig számíthat.

Szakembereik többéves tapasztalattal a hátuk mögött, valamint naprakész tudással állnak rendelkezésére. Munkájukra a hatékonyság, időtakarékosság és rugalmasság jellemző. Már a tervezés szakaszában felkeresheti őket, így segíteni tudnak az ideális gázkészülék kiválasztásában, később pedig a beszerelésében is.

A GMBS Kft. pályázati úton megvalósuló kivitelezést is vállal. A magánháztartások mellett ipari és kereskedelmi létesítményekben is végez gázkészülék cserét.

Válassza Ön is a GMBS Kft. gázkészülék csere esetén!

Talán ezt is élvezné

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük