Az építkezések, karbantartások és javítások során, rövidebb vagy hosszabb ideig, de szükség van magasban történő munkavégzésre. A legjobb megoldás ilyenkor az ollós emelő bérlés, amely számos előnnyel jár. Ezek a gépek stabil platformot biztosítanak a dolgozóknak, így csökkentik a sérülések és balesetek kockázatát. Ráadásul sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos állványok, hiszen felemelt kosárral is mozgathatók, így könnyedén elérhetővé tesznek szinte bármilyen pontot.

A Genie GS 3268 RT egy kiváló példa a sokoldalú és hatékony ollós emelőkre. Ez a gép 11,75 méteres magasságban is stabilan tartja a dolgozókat, akár többszemélyes munkavégzésre is alkalmas. A platform 2,51 m hosszú és 1,55 m széles, így elegendő mozgásteret biztosít a szakemberek számára. Emelőkapacitás 454 kg, így több személy és a szerszámok is könnyedén elférnek rajta.

A Genie GS 3268 RT ollós emelőgép diesel meghajtású, ami hosszabb munkafolyamatot tesz lehetővé. Az emelőgép akár több műszakban is használható, így még hatékonyabbá teszi a munkavégzést. A bérelhető Genie GS 3268 RT ollós emelő kiváló megoldást kínál azoknak a vállalkozásoknak, amelyek magasban történő munkálatokat végeznek. Sokoldalúsága és hatékonysága biztosítja a dolgozók biztonságát és a hatékony munkát eredményez.

Talán ezt is élvezné

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük