Nem bízik a homlokzati állványokban? Gyorsabb és biztonságosabb megoldást keres? – ollós emelő bérlés az ollosemelogep.hu-n!

Az ollós emelőgépek nevüket ollóhoz hasonló szerkezetükről kapták, kizárólag függőleges mozgásra képesek. A legtöbb esetben építkezéshez, falfestéshez, légtechnika szereléshez, valamint ablaktisztításhoz bérlik őket.

A munka jellegétől függően beltéri és kültéri ollós emelő bérlése is lehetséges.

Egy épületen belül fontos, hogy a gépezet kipufogógáz mentesen működjön, így ilyen esetben akkumulátoros emelő bérlése ajánlott. Ezen modell füst- és zajmentesen dolgozik, valamint tömörgumival rendelkezik, így defektmentes is. Igény esetén fehér gumival is felszerelhető a nyommentes munkavégzés érdekében.

Amennyiben külső munkálatokra keres ollós emelőt, dízeles modellt érdemes választani. Ezen típus több műszakban is bevethető, mivel csak az üzemanyagról kell gondoskodni működéséhez. A dízeles ollós emelő bérlés további előnye, hogy bármilyen terepen bevethető habbal töltött, terepes gumijainak köszönhetően. Az összkerékmeghajtás révén pedig zavartalan mozgásra képes.

Mindkét fajta ollós emelő bérlése jelentős segítség lehet a munkálatok során, mivel önjáró funkciójuk révén felemelt kosárral is mozgathatók. Ezáltal sokkalta gyorsabb és biztonságosabb megoldást nyújtanak, mint az állványok.

Ollós emelő bérlése esetén látogasson el az ollosemelogep.hu-ra!

Talán ezt is élvezné

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük