A leendő ügyfelek a Jebeto Kft. webshopjában használt laptopok és notebookok széles választékát találják! A webshop manapság a használt számítógépek piacán, az ár-érték arányokat nézve az egyik legkiemelkedőbb! A Jebeto természetesen garanciával forgalmazza gépeit, sőt még ingyenes kiszállítással is. A gépekre alapvetően 12 hónap garncia jár, mely bővíthető 36 hónapra. A használt notebookok és egyéb számítógépek vásárlás előtt konfigurálhatóak. Memóriájuk bővíthető, valamint szükség esetén SSD-vel is felszerelhtők.

Nagyon fontos számukra vásárlóik elégedettsége, így ők is a lehető legjobbra törekednek szakmájukban. Éppen ezért a náluk kapható minden használt laptop, használt üzleti laptop vagy használt notebook alapos tesztelésen esik át, mielőtt eladnák. Ha a termékek megfelelnek és átmennek a teszteken akkor, és csakis akkor kerülhetnek forgalomba!

Használt notebookok és használt laptopok böngészésekor el kell döntenünk, hogy mi is a legjobb számunkra. Mire lesz szükségünk hosszú távon?E fontos kiindulóponton vegyük alapul az alábbi szempontokat, paramétereket:

  • Mire szeretnénk használni? Játék, munka vagy internetezés?
  • Hordozható legyen-e? Otthoni vagy munkahelyi gépre van szükség?
  • Mi az, amit még megengedhetünk magunknak?
  • Jótállás jár-e hozzá?
  • Tudok-e szakmai segítségért fordulni? Amennyiben nem értünk hozzá, fontos lehet.

Ezeken kívül még meganyi szempont létezik, azonban a Jebeto szakemberei szerint, akik szakmai tanácsadással is foglalkoznak, ezek a leglényegesebbek. Az elmúlt néhány évben a használt laptop Budapesten és Magyarország más nagyvárosaiban az egyik legkeresettebb piaci termékké vált!

Mire alkalmasak, mire használhatók valójában a Jebeto Kft. által forgalmazott notebookok és laptopok? A széles választék és a garancia gatantálja, hogy a leendő ügyfelekhez olyan termék kerül, amely bár használt, megbízható és jó állapotú. Laptopjaink minőségellenőrzésének köszönhetően bátran ajánljuk őket otthoni használatra, munkára vagy akár utazáshoz is. Akkumulátoraik, billentyűzetük, ventilátoraik és más komponenseik minőségellenőrzésen esnek át. Így nem kell aggódni azon, hogy az újonnan vásárolt használt laptop útközben felmondja majd a szolgálatot.

Minden laptop és notebook kipróbálható vásárlás előtt a Jebetónál! A Jebeto Kft. a tudatos vásárlás hírvivője. Tanulmányozzuk a cég és minden termékének értékeléseit. A Jebeto üzlethelyiségbe bármikor betérhetünk, hogy élőben is tanácsot kérjünk tőlük. Már megvásárolt készülékeink bármikor bevihetők hozzájuk, amennyiben problémába ütközünk.

Gyűjtsük össze tehát, hogy milyen tevékenységeket is szeretnénk végezni leendő használt notebookunkon. Akár egy listát is írhatünk a szükséges programokról. Így meg tudjuk határozni a számunkra szükséges specifikációs szintet. Ez igencsak leszűkítheti a kategóriákat, melyek közt új számítógépünket keressük.

Talán ezt is élvezné

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük