Mit ad az olcsó?

      Az olcsó nem mindig rosszabb. A laptop piacon ez általában annyit jelent, hogy van, amiből kevesebb, gyengébb van beszerelve. Ettől nem lesz rosszabb a laptop, csupán nem mindenkinek ugyanarra a konfigurációra van szüksége. Ha veszünk egy nagyon drága akár új, akár használt laptopot, általában mindegyiknél erősebb alkatrészeket találunk. Erősebb processzor, több tárhely, jobb videokártya. Az olcsóbb laptopok esetében is szerencsére nagy a választék a konfigurációk tekintetében. Így meg tudod találni a neked valót, legyen szó akár nagyobb tárhelyről, akár jobb processzorról.

De mégis mi számít olcsónak?

            Persze, el lehet gondolkodni, hogy mi számít olcsónak? Hiszen mindenkinek mást jelenthet. Habár az új laptopok piacán is találsz százezer forint alatti modellt, feljebb érdemes keresgélni. Újan valahol 150-200 ezer forint között érdemes keresgélni, ha hosszú távon gondolkodunk. A használt notebook piacán ezeket azonban olcsóbban megtalálhatod.

Mire figyeljünk mindenképp olcsó használt laptop vásárlásakor?

  • Akkumulátor: az akkumulátorteljesítménytől függ, meddig tudod töltés nélkül használni a laptopot. Ha sokat utazol, akkor mindenképp fontos lehet ez.
  • Ventilátorok: A ventilátorok hűtik a laptopot, így fontos, hogy nem melegszik-e túl a laptop.
  • Billentyűzet: Nézd meg a laptopon, hogy minden billentyűzet működik-e, nincs-e beragadva valamelyik. Működik-e a beépített touchpad?
  • Rendszer: Nézd meg, egyáltalán beindul-e a rendszer, ha igen, milyen gyorsan reagál.

Mikor lehetünk biztosak döntésünkben?

         A legjobb megoldás, ha biztos forrásból vásárolunk. Ilyenkor nem is kell feltétlenül foglalkoznunk a felsorolt tényezőkkel. Ha magánszemélytől vásárolunk, a vásárlás után nem látjuk többet az eladót, ha bármi probléma merül fel, nem tudunk, kihez fordulni. A Jebeto kizárólag olyan olcsó használt laptopokat kínál, ami ismert forrásokból, cégektől származik. Olyan cégektől, amelyek általában csak azért adnak túl használt laptopjain, mert mindig az újabbakat szeretnék megszerezni. A Jebeto ráadásul garanciát is ad, így nem kell aggódnod.

Kiknek ajánljuk az olcsó használt laptopokat?

          Azoknak, akik budapesti használt laptopot olcsón akar megszerezni. A Jebeto kínálatában találhattok laptopot már 74.000 forintért. Ezért az árért i3as processzort 4 GB RAM-ot kaptok. Kicsit többért, 100.000 forintért azonban már tiéd lehet egy Dell Lattitude E553, i5-ös processzoral, 8GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel. Ezzel a konfigurációval pedig már bővel ellehetsz, ha hétköznapi felhasználásra keresgélsz.

Olcsó használt laptop garanciával Budapesten

          Széles kínálat, minőségi gépek, garancia. Ez a Jebeto. Használt olcsó laptopot Budapesten nehezen talál az ember, na meg még jár hozzá a garancia is. Ez azért nagyon jó ajánlat. Nézzetek szét a Jebeto honlapján és döntsetek jól!

Talán ezt is élvezné

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.